Web Analytics Made Easy -
            StatCounter
  • A
  • A
  • A
 

EHBO Cursus

 


In een afgesproken aantal lessen leert u alles wat u moet weten voor het eenheidsdiploma EHBO volgens de normen van het Oranje Kruis.

De kosten van de cursus bedragen €270,- dit is inclusief lesmateriaal, examen, diploma en natuurlijk op de lesdagen koffie en thee. De kosten van de cursus worden door verschillende zorgverzekeraars gedeeltelijk en soms geheel vergoed.

De praktijk en theorie lessen vinden plaats in het wijk- en diensten-centrum de Noorderbreedte, Meteoor 3, 7891 BD Klazienaveen. Het examen wordt aan het eind van de cursus afgenomen door examinatoren van het Oranje Kruis.

Het EHBO diploma is twee jaar geldig en in die twee jaar bent u als EHBO-er verplicht herhalingslessen te volgen om de kennis op peil te houden. Na het volgen van de herhalingslessen zal de instructeur bepalen of uw kennis op peil is en wordt uw diploma weer voor twee jaar verlengt.

Cursus data worden bij voldoende aanmelding bekend gemaakt.Inschrijfformulier voor de EHBO Cursus kunt u na invullen per e-mail sturen naar voorzitter@ehboklazienaveen.nl of per post naar KNV EHBO afdeling Klazienaveen, p.a. Kloostermanswijk Oostzijde 87, 7891 HD te Klazienaveen.